Jornades de Portes Obertes a Sinèrgics!

06/11/2023 - 17:06

Vine a treballar als nostres espais! El pròxim 14 de novembre celebrem un dia de portes obertes, en la franja horària de 10h a 18h, per a que qualsevol persona interessada pugui apropar-se a l’equipament i conèixer-ho de més a prop. Estem al barri de Baró de Viver.

Sinèrgics, coworking de retorn social, porta des de l’any 2017, impulsant el foment de l’emprenedoria i desenvolupament empresarial d’una comunitat de professionals que treballen amb i per a la ciutadania del seu entorn.

Durant aquests sis anys de recorregut, s’ha anat creant una comunitat de coworkers cohesionada, sent en aquests moments, 37 les persones cotreballadores (62% dones)  i 31 els projectes econòmics impulsats. Aquets estan recollits en el catàleg de professionals de Sinèrgics.

El retorn social és la forma de pagament del coworking. Les persones emprenedores de Sinèrgics a canvi de l’ús de l’espai, cedeixen el seu temps i talents al  barri de Baró de Viver i a altres entitats del Districte de Sant Andreu i Barcelona. El compromís per part de la comunitat de persones cotreballadores ha anat creixent, 180 han estat els retorns finalitzats al llarg de tot l’any passat, donant resposta a necessitats de les entitats, associacions i veïnatge del territori.

Per a confirmar assistència podeu contactar via correu electrònic  info@sinergics.cat