Gaudim al màxim la Festa Major de Sant Andreu!

05/12/2023 - 15:23

La setmana gran de Sant Andreu de Palomar s'allargarà fins el diumenge 10 de desembre. Consulta tots els actes i no te'n perdis cap!

Ens encarem al segon cap de setmana de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar! Fins el diumenge 10 de desembre, desenes de propostes ens esperen a tots els racons del poble.

A partir d’aquest pont, que molta gent del veïnat aprofitarà per gaudir encara més de la festa, podrem ballar i compartir bons moments amb tothom de la mà de les diferents propostes nocturnes que s’han organitzat des de diversos col·lectius i també des de la Comissió de Festes.

Aquest dimecres 6 de desembre podrem gaudir del Sant Andreu Dansa per la nit i el dijous dia 7 tindrem els concerts de Maio i Akelarre a l’envelat. El dissabte dia 9 ens acomiadarem de la festa nocturna amb la mitiquíssima Mitjanit i amb DJ Tònics. A més, comptarem amb tota l’oferta de cultura popular per veure els carrers farcits de la gent i de les imatges festives del nostre poble.

La Festa Major de Sant Andreu també és el millor moment per fer costat al teixit comercial, un dels actius més importants que tenim actualment. Apostem per fer les nostres compres i els nostres àpats en aquells establiments de proximitat que representen un servei essencial per a tot el veïnat. Així mateix, no ens perdrem la Festa de l’Eix Comercial ni la xocolatada de Sant Andreu Nord Comerç.

Podeu accedir al programa en versió digital fent clic aquí!