Artaban, la llegenda del quart Rei Mag

20/12/2023 - 18:37

Aquest Nadal descobrirem la història del quart Rei d’Orient en una aventura ple de música i fantasia que ens ofereix el SAT! Sant Andreu Teatre. No et quedis sense entrada!

La nit de Reis, els nervis no deixen dormir als més petits. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles que decideix sumar-se a l’expedició dels Reis Mags seguint l’estel d’Orient. Artaban emprèn un viatge ple d’aventures i, sobretot, d’aprenentatges.

Per poder gaudir d’aquesta aventura nadalenca plena de màgia, el SAT! ens proposa diversos passis els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, tots a les 17.30 h. L’espectacle està produït a càrrec de la Cía. A grup vocal i de Puça Espectacles.

Fitxa artística
Idea original i direcció musical: Marc Sambola / Direcció: Marc Angelet / Text: Marc Rosich / Lletres: Yasmina Rincón / Interpretació: Francesc Abril, Laura Bacaria, Laura Manchón, Andrea Moreno, Ana Extremera, Marc Fabregat, Núria Llausí, Ferran Rull i Clara Solé / Coreografies: Bealia Guerra / Ajudantia de direcció: Laura G. Ballbé / Il·luminació: Ramon Ramiro / So: Jaume Edo / Escenografia: Anna Tantull / Vestuari: Iztok Hrga / Barreteria i complements: Mar Grañena / Coproducció: A Grup Vocal i Puça Espectacles

29 de desembre, 17.30hFunció accessible en llengua de signes catalana i subtitulació. Servei d’audiodescripció i visita tàctil disponible sol·lici­tant-ho al teatre fins al dia 18 de desembre.