Siguis corresponsable: si no pots assistir a la Fàbrica de Joguines, retorna l'entrada perquè altres famílies puguin gaudir l'espectacle

28/12/2023 - 10:41

Com que l'aforament a l'espectacle és limitat, et recordem que pots anul·lar la teva reserva i posar-la a disposició d'altres famílies si finalment no hi podràs assistir.

Aquests dies, el recinte Fabra i Coats acull un dels espectacles més esperats de l’any: la Fàbrica de Joguines on es produeixen tots els regals que els Reis d’Orient repartiran la nit del 5 de gener.

Si vas poder adquirir la teva entrada però finalment no hi assistiràs a l’espectacle, et demanem que siguis corresponsable perquè altres famílies puguin gaudir de la festa. D’aquesta manera, és convenient que facis el tràmit per anul·lar l’entrada, que es pot portar a terme des de l’enllaç que hi ha al correu electrònic de confirmació. Una vegada fet aquest retorn, les entrades alliberades sortiran novament i de forma automàtica a disposició de públic interessat, que tindrà l’opció de poder gaudir del passi.

Agraïm la teva col·laboració i responsabilitat per poder celebrar les activitats d’una manera segura i cívica.