Accessibilitat per infants amb autisme amb el document anticipatiu

29/12/2023 - 12:25

Les persones amb autisme necessiten assimilar amb més temps allò que van a veure. Des de les entitats s'ha treballat un full de ruta adreçat al recorregut de la Fàbrica de Joguines.

Les famílies amb infants amb autisme accediran en la tarda d’aquest divendres 29 de desembre a dos passis accessibles de la Fàbrica de Joguines. Entre d’altres, aquests passis són accessibles perquè s’ha treballat un document anticipatiu amb l’objectiu de situar els infants perquè es vagin fent a la idea del que veuran. Aquest document ha estat enviat per l’entitat Aprenem a totes les famílies, de manera que han estat les persones progenitores les encarregades d’avançar aquesta feina amb els infants. Durant el recorregut, també hi haurà adaptacions a nivell lumínic i auditiu perquè l’espai sigui amable i ajustat amb les necessitats de cadascú.

L’aposta per l’accessibilitat del Districte de Sant Andreu s’emmarca en la Mesura de Govern que regeix el desenvolupament de projectes i d’actes públics. Des de l’administració, es vetlla per garantir l’accés i per fomentar més mesures accessibles de cara a tot tipus de públics.