Desfilada dels Tres Tombs a Sant Andreu amb espais reservats per a persones amb discapacitat

12/01/2024 - 11:44

Compta amb una brigada de persones encarregades de la gestió dels accessos als espais reservats i la sensibilització vers un bon ús.

La desfilada dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar tindrà lloc el diumenge 14 de gener al matí. És la primera de les dues que se celebren a la ciutat i disposa de dos espais reservats per a persones amb discapacitat: un al passeig Torres i Bages (a l’altura del carrer de Santa Marta) i l’altre al passeig Fabra i Puig (a l’altura del carrer de Neopàtria).

La desfilada compta amb  la secció muntada de la Guàrdia Urbana, una banda de música, cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges i comença a les 11.45 hores al carrer de Sant Adrià. Com a activitat paral·lela, per tercer any consecutiu, es pot gaudir de la trobada d’Urban Sketchers Barcelona a les 10.00 hores al recinte Fabra i Coats.

La novetat d’enguany és un projecte pilot que proposa la gestió dels accessos als espais reservats a una brigada de persones. De la mateixa manera, es fa càrrec de sensibilitzar a la ciutadania del bon ús d’aquest espai. Les brigades estan formades per un/a monitor/a i dues persones amb discapacitat intel·lectual. Aquestes estaran presents en 14 actes més com els Pregons de Festa Major, les Cercaviles o el Carnestoltes.

Consulta tota la informació en el següent enllaç.