Arriba 'In-forma't', un cicle de sessions per orientar el jovent en els àmbits acadèmic i professional

29/01/2024 - 10:42

Fins al dijous 7 de març pots participar en una nova edició de les sessions que es faran per tota la ciutat i que tenen per objectiu orientar els joves amb el seu futur professional.

Vols que t’ajudem a triar el teu camí formatiu i professional? Arriba una nova edició d’In-forma’t, una proposta que s’allargarà fins al 7 de març i que recull desenes de sessions d’orientació adreçades a proporcionar eines i suport a joves que encara no han decidit què volen fer amb el seu futur laboral.

Les activitats i sessions d’orientació són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia. Les trobaràs dividides en quatre blocs: “Què soc i què m’agrada?”, “Quins camins puc escollir?”, “Quina oferta hi ha?” i “És com m’ho imagino?”.

Al Districte de Sant Andreu s’hi ofereixen les propostes que detallem a continuació:

VISITA ‘EXPLORA’ AL CLUB NATACIÓ SANT ANDREU. Dimecres 31 de gener.

TALLER: A QUÈ EM VULL DEDICAR? Descobreix quins són els teus interessos. Dijous 1 de febrer.

JORNADA SOBRE CICLES FORMATIUS: Serveis socioculturals, comunicació audiovisual i administració i gestió. Divendres 23 de febrer.

XERRADA APRÈN IDIOMES: RECURSOS PÚBLICS I GRATUÏTS. Dimecres 28 de febrer.

XERRADA: ACABES L’ESO. I ARA QUÈ FEM? Dijous 29 de febrer.

XERRADA: QUÈ ÉS UN PFI? Divendres 1 de març.

 

L’In-forma’t està organitzat per Joves de Barcelona, que t’ofereix:

  • Atenció durant tot l’any. Si tens qualsevol pregunta sobre les activitats, itineraris d’estudis, preinscripcions i matrícules, beques i acreditació de competències… el trobaràs disponible durant tot l’any presencialment, per WhatsApp (662 333 350) o per correu electrònic (joves@bcn.cat).
  • Una guia d’estudis i altres materials d’orientació acadèmica, que et mostren les múltiples vies que tens per arribar als teus objectius formatius i professionals, i com totes es connecten.