Inauguració de les places Doctor Modrego i Rom Cremat

01/02/2024 - 14:07

El Congrés-Indians viurà una intensa celebració del Carnaval amb la inauguració de dos espais molt emblemàtics al barri. Hi haurà festa, xocolatada i una degustació de rom cremat.

El proper dissabte 10 de febrer, el barri del Congrés-Indians viurà una gran festa que ha estat possible amb el treball conjunt del Districte de Sant Andreu, la vocalia de Festes de l’AVV Congrés-Indians i l’Associació de Festes dels Indians. Amb la celebració del Carnaval, el veïnat del barri podrà gaudir de la inauguració de dues de les places més emblemàtiques del territori, la plaça Doctor Modrego i la plaça Rom Cremat. Ambdues han comptat amb obres de millora i d’accessibilitat en els darrers mesos.

A partir de les 11.30 h es donarà inici a la Rua de Carnestoltes. Enguany, començarà al barri de Congrés, a la plaça Doctor Modrego, i finalitzarà a la plaça Rom Cremat. La festa comptarà amb animació, un espectacle infantil amb el grup Can Cantem, xocolatada i una degustació de rom cremat a càrrec de l’Associació de Festes dels Indians.

El punt de trobada inicial serà la plaça Doctor Modrego i el punt final, on hi haurà tota l’animació de la inauguració dels espais, serà la plaça del Rom Cremat. Us hi esperem!