Inauguració de l’exposició del Grup d’Arpilleres del Casal de Barri Congrés-Indians

26/02/2024 - 12:07

Per commemorar el dia de la dona treballadora es farà la tradicional inauguració de l’exposició del Grup d’Arpilleres del Casal de Barri Congrés-Indians.

Grup de dones que practiquen la tècnica de fer arpilleres d’origen xilè on es fa servir el fil i l’agulla per expressar vivències i emocions, per denunciar, per recordar, per teixir testimonis de vida.

Cada dimarts un grup de dones del Congrés i els Indians es reuneixen per teixir juntes. Practiquen la tècnica de fer arpilleres d’origen xilè on es fa servir el fil i l’agulla per expressar vivències i emocions, per denunciar, per recordar, per teixir testimonis de vida.

Aquest mes de març per commemorar el dia de la dona treballadora hi haurà la tradicional inauguració de l’exposició del Grup d’Arpilleres del Casal. El tema principal de les peces són les festes populars de Barcelona, on la dona sempre ha estat present de forma activa i dinamitzadora.

Vine a veure la inauguració de l’exposició del grup d’Arpilleres del Casal de Barri Congrés-Indians el dia 6 de març a les 19.30 h.

Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.