Mesures d'accessibilitat per a les festes majors de Navas i el Bon Pastor

02/05/2024 - 12:02

El Districte de Sant Andreu aposta perquè els actes més destacats de Festa Major siguin accessibles per a persones amb discapacitat. Consulta la programació accessible.

El Districte de Sant Andreu, d’acord amb la Mesura de govern aprovada a principis de 2023, segueix reforçant el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats i la inclusió social de les persones amb discapacitat. Per aquest motiu, les Festes Majors dels diferents barris compten amb diverses mesures per garantir l’assistència i el gaudi, en igualtat d’oportunitats, de totes les persones.

En el cas de la Festa Major de Navas, el pregó del dissabte 4, a les 12 h, s’acompanyarà amb llengua de signes i subtitulació en pantalla. L’espectacle infantil del divendres 10, ‘El llop i les 7 cabretes’, que es farà al Pati d’Habitatges Navas, comptarà amb llengua de signes. També hi haurà un dia de fira sense llum ni soroll per persones amb autisme.

En el cas de la Festa Major del Bon Pastor, l’acte accessible serà el pregó del divendres 10 de maig a les 20 h, que comptarà amb llengua de signes.