Les «Grades de joc» tornen al Canòdrom aquest juliol

02/07/2024 - 10:01

Cada tarda de dilluns i dimarts, de l'1 al 20 de juliol, de 17 a 19 h, torna el servei de dinamització infantil a les grades del Canòdrom. Amb una finalitat lúdica, preventiva, educativa i de promoció de la participació entre iguals, aquesta iniciativa busca convertir el Canòdrom en un espai més jugable i en un refugi climàtic al cor del Congrés.

Juliol és sinònim de jocs al carrer, de tardes a la plaça, de bicicletes amunt i avall, de córrer amb els amics i les amigues, de jugar a les cartes sota l’ombra, de rialles i diversió fins que es fa fosc. Les grades del Canòdrom s’omplen de nou de jocs, creativitats i dinàmiques per a infants fins a 12 anys acompanyats que vulguin desconnectar, jugar i aprendre amb les seves famílies i amistats. L’activitat busca impulsar la vida del barri del Congrés i Els indians i de tota la ciutat.

Grades de joc per un espai més jugable

El Canòdrom vol esdevenir un equipament més jugable, on els nens i nenes sentin que tenen dret a l’espai públic. Per això, cada tarda de dilluns i dimarts de l’1 al 20 de juliol de 17 a 19 h torna el servei de dinamització infantil a les grades del Canòdrom.

Les activitats són dirigides per professionals amb activitats enfocades a infants fins a 12 anys acompanyats que els ajudin a treballar diferents temàtiques. A través de propostes obertes i gratuïtes, les tardes de juliol són per passar-les a l’ombra del Canòdrom, per trobar-se i crear vincles saludables des del respecte i la creativitat.

Els nens i nenes, acompanyats per les seves famílies o persones cuidadores, gaudiran d’un entorn jugable i inclusiu per aprendre a desenvolupar-se en llibertat. Vine a jugar a les #GradesObertes!

Informació pràctica

  • De l’1 al 20 de juliol
  • 17 a 19 h | dilluns i dimarts
  • Per a infants fins a 12 anys acompanyats.

Altres activitats a les «Grades obertes»

La programació cultural d’estiu a les «Grades obertes» ve carregada de molta fantasia i ciència ficció amb voluntat de transformació social! Cada divendres de juliol, la plaça i les grades del Canòdrom es transformen en un cinema a l’aire lliure.

Consulta aquí tota la programació i celebra la màgia del setè art a cel obert.