El Centre de Vida Comunitària celebra la V edició de l’Espai de Referència Professional

02/07/2024 - 14:00

El passat dijous 27 de Juny, el CVC (Centre de Vida Comunitària) va organitzar el darrer Espai de Referència Professional de la temporada.  Aprofitant l’arribada de l’estiu, es va proposar una trobada diferent, convidant a les professionals del barri de la Trinitat Vella a una festa més fresca i d’esbarjo. 

Amb una vintena de participants, aquesta vegada, l’Espai respirava un ambient més lúdic i festiu. Allunyant-nos de les darreres trobades on es va treballar sobre el concepte de la cultura col·lectiva, les cures o la comunitat al territori de Trinitat Vella i Sant Andreu, es van escoltar els suggeriments de les professionals, les quals demanaven un espai de joc i relaxació on conèixer als companys i companyes des d’una altra mirada. 

La conjugació de la feina treballada durant l’any amb la celebració i cloenda d’un espai de dinamització i joc, va donar com a resultat una tarda de música i moviment inesperat, ple de diversió i riures. Amb molta alegria, vam intercanviar un moment atípic i distès. 

Des del joc del mocador, la cadira o dinàmiques de ball, les professionals que van participar van arribar traient-se les sabates i donant-ho tot. Vam veure com l’infant que totes portem a dins sortia a divertir-se amb totes les ganes.

Esperem que aquesta hagi estat una bona benvinguda d’estiu per agafar amb embranzida el nou curs i espai de trobada que tornarà al setembre.