A la plaça Masadas, no fem soroll a la nit

29/07/2024 - 14:40

El Districte de Sant Andreu posa en marxa una campanya per alleugerir l'impacte dels usos lúdics d'aquest espai i garantir el descans del veïnat.

El Districte de Sant Andreu ha engegat una campanya informativa i de conscienciació amb l’objectiu de conjugar els diferents usos de la plaça Masadas de la Sagrera. Aquesta plaça compta amb diverses terrasses d’empreses hostaleres i amb un ampli espai que s’aprofita per al joc i, amb l’animació de l’estiu, sovint això provoca molèsties en el dia a dia del veïnat resident. Per aquest motiu, l’administració municipal, amb la complicitat de Sagrera Activa Associació de Comerciants (SAAC), busca un any més fomentar la conscienciació de totes les persones usuàries de la plaça per garantir el respecte entre tothom.

Les accions que s’han posat en marxa per conjugar la part lúdica amb el descans han estat una encartellada informativa, la instal·lació de dues lones a la part central i el repartiment de vanos perquè tothom recordi que fer un excessiu soroll perjudica la gent que està a les seves cases. També s’han repartit diverses enganxines que els establiments hostalers posaran a espais visibles com les taules i els tovalloners.