Les línies 2, 4 i L10 Nord de metro recuperen la normalitat al servei

26/08/2024 - 11:34

Entre divendres 23 d'agost i aquest dilluns, 26, s'ha recuperat el servei un cop finalitzats els treballs de millora que han afectat diversos trams a la ciutat i a l'àrea metropolitana. L'única línia que encara pateix afectacions és la 5.

D’aquestes 3 línies, n’hi ha una que passa pel districte, la L10 Nord. Des del 5 d’agost estava interrompuda la circulació entre les parades de Gorg i La Salut per la realització d’uns treballs que han permès la renovació de diversos aparells de via per millorar la circulació de trens i reduir les vibracions. La normalitat es va reprendre dissabte 24, 48 hores abans del previst.

Les setmanes prèvies als talls es van dur a terme campanyes per informar la ciutadania, que van incloure la presència d’informadors, entre altres, a les estacions de Bon Pastor i La Sagrera.

Pel que fa a les altres 2, la L4 va recuperar divendres 23 el servei entre les estacions de Selva de Mar i la Pau, mentre que la L2, que tenia interrompuda la cirulació entre les Paral·lel i Sagrada Família, ha reprès el servei habitual avui dilluns, 26.

L’única línia encara afectada, la L5, passa pel districte, i té previst reprendre la normalitat aquest diumenge, 1 de setembre.  En aquest cas el tram afectat és entre Collblanc i Cornellà Centre