Fem esport caminant de Trinitat Vella a Badalona amb el Barnatresc!

28/08/2024 - 14:34

El recorregut, que tindrà lloc el dijous 8 de setembre al matí, sortirà i arribarà al Parc de la Trinitat i cobrirà una distància de 12,7 quilòmetres, amb una durada prevista d'unes 4 hores.

La fitxa tècnica de l’activitat és la següent:

Lloc de sortida i d’arribada: Parc de la Trinitat (Metro Trinitat Vella – L1).
Hora de sortida: entre les 9.00 i les 9.30 h.
Hora límit d’arribada: 13:00 hores
Distància: 12,7 km aprox.
Durada aproximada: 4 h
Control de pas i avituallament: Poc abans del monestir de Sant Jerònim de la Murtra, de 10.30 a 11.30 h.
Desnivells: 255 m de pujada i baixada.

Itinerari: Parc de la Trinitat, pg. Santa Coloma, pont de Santa Coloma, pg. Llorenç Serra, pl. Vila (1) (Santa Coloma), pg. Sant Sebastià, jardí de la Figuera, c. Verdi, c. Mendelsshon, c. List, rbla. Sant Joan, parc de Montigalà (2), c. Sant Jerònim de la Murtra, c. Campoamor, c. Ciència, c. Filosofia, av. Martí Pujol, c. Riera de Canyet, camí cap a l’Amigó, camí Monestir, Esplanada (control de pas i avituallament), Sant Jeroni de la Murtra (3), coll de les Ermites, av. Ramon Berenguer IV, av. Pallaresa, pg. Salzereda, pont de Santa Coloma, pg. Santa Coloma i Parc de la Trinitat.

Si t’hi vols inscriure o necessites més informació, consulta el web de Barnatresc.

Activitats per la Setmana Europea de la Mobilitat

Aquesta caminada és només una de les nombroses activitats que tindran lloc en el context de la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc entre el 16 i el 22 de setembre.

Al districte n’hi haurà tres més: una exposició a la Biblioteca Bon Pastor – Josefina Castellví i una sortida familiar en bicicleta a càrrec del Centre Cívic de Baró de Viver i uns tallers en dos espais de La Sagrera organitzats per l’Aula Ambiental, l’Espai Jove Garcilaso, el Centre Cívic Can Clariana i ProperESS. Si voleu més informació sobre les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, consulteu-ne l’agenda.