Torna el Renova la teva Roba a l’escola

03/09/2024 - 11:31

Fins al 30 de setembre, els centres educatius us podeu inscriure en aquesta iniciativa per fomentar el consum responsable, allargant la vida útil de la roba i les joguines.

El projecte Renova la teva roba a l’escola és una iniciativa que impulsa els mercats d’intercanvi de roba o de joguines als centres educatius. Són accions que contribueixen a prevenir els residus, fomenten hàbits de consum responsable i sensibilitzen sobre l’impacte ambiental que genera la indústria de la moda i les joguines. 

Des de la Secretaria del programa s’informa i assessora els centres participants, al llarg del procés. Es faciliten les guies informatives de suport per organitzar els mercats d’intercanvi i s’ofereixen materials comunicatius per fer difusió del mercat o la recollida, com lones, pòsters editables o punts de bescanvi per utilitzar el dia del mercat.  

La proposta planteja diferents modalitats de participació per poder adequar-se a les necessitats de cada centre: 

  • Organització d’un mercat d’intercanvi com a iniciativa de l’AFA del centre educatiu. 

Us  animeu a participar? Les inscripcions estaran obertes fins al dia 30 de setembre. 

Per a més informació i assessorament, us podeu adreçar a la secretaria del programa Renova la teva roba a l’escola, per correu a renovaescolar@bcn.cat o trucant al telèfon 697 94 78 14