Les obres a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra començaran el 25 de setembre

04/09/2024 - 15:35

La intervenció permetrà millorar el sistema de climatització i regular de manera més satisfactòria el nivell d'humitat, ja que actualment pateix oscil·lacions. Mentre durin les obres l'equipament restarà tancat, i la data prevista de reobertura serà el 10 de novembre.

Per als usuaris i usuàries que necessitin fer ús d’aquest servei durant el període del tancament, les biblioteques més properes  són La Sagrera – Marina Clotet i Bon Pastor – Josefina Castellví.

L’edifici d’Ignasi Iglésias – Can Fabra, construït el 1883 amb finalitats industrials, ja va tenir una reforma integral el 2002, i per tal d’abordar ara les obres de millora s’ha recopilat informació de les instal·lacions de climatització de l’edifici realitzades en aquesta data.

Aquesta actuació forma part de la tasca continuada per garantir el manteniment, la renovació i la millora de les instal·lacions i l’equipament de les biblioteques municipals, així com de les actuacions que s’estan duent a terme al llarg del 2024 dins de l’actual Pla d’Inversions Municipal.

En el propers cinc anys també es faran intervencions en biblioteques d’altres districtes: Sant Martí (Gabriel García Márquez i Xavier Benguerel), Horta – Guinardó (Guinardó – Mercè Rodoreda i El Carmel – Juan Marsé), Gràcia (Jaume Fuster i Vallcarca i els Penitents – M. Antonieta Cot) i l’Eixample (Sant Antoni – Joan Oliver).