Vols planificar un espai verd al balcó o conèixer sistemes de regadiu innovadors?

23/09/2024 - 13:25

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu organitza fins a mitjan novembre activitats de tardor de la Xarxa d’Horts vinculats amb la sostenibilitat, l'aigua, la tecnologia i el disseny.

La Xarxa d’Horts dels Equipaments del districte de Sant Andreu agrupa equipaments que fomenten l’horticultura urbana. Alguns disposen d’un hort, d’altres organitzen activitats i formacions. Aquesta tardor, a banda del cicle temàtic sobre llavors, la Xarxa també ofereix les següents activitats:

  • Exposició: Desert als horts urbans: on és l’aigua?

Mostra dels resultats dels diferents tallers de decoracions d’hort duts a terme al mes de maig amb les voluntàries dels horts, i que qüestiona els usos principals de l’aigua avui dia. Les dates i els equipaments on tindrà lloc són els següents:
– Del 4 al 15 de setembre al SCE La Lira.
– Del 30 de setembre al 25 d’octubre al Casal de barri Torre de la Sagrera.
– Del 31 d’octubre al 25 de novembre a Can Portabella.
– Del 4 al 31 de desembre al Centre Cívic Trinitat Vella.

  • Taller de Wicking Bed

El wicking bed (testos autoregants), és un sistema de regadiu innovador que funciona per acció capil·lar i que permet deixar les nostres plantes sense regar una temporada.

Taller a càrrec de Antonio Scotti, consultor y formador de permacultura, As. Cambium Permacultura en Formación. Serà el dimarts 8 d’octubre de 18.00 a 19:30 hores al Casal de barri Torre de la Sagrera.

  • Planificació i disseny del nostre terrat o balcó

Taller per per aprendre a dissenyar i planificar un petit espai verd, considerant les plantes millor adaptades a les condicions del nostre espai, la seva disposició, el millor sistema de reg.

A càrrec de l’Aresta. Serà el dissabte 16 de novembre de 10.00 a 14.00 hores a Can Fontanet – Centre d’Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu. Inscripcions al web de l’equipament.

Per a més informació, contacteu l’Aula Ambiental a través del seu web, del telèfon al 699 90 23 59 o al correu santandreuambiental@bcn.cat.