Activitats per conèixer els beneficis de la biodiversitat urbana

23/09/2024 - 14:23

L’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu organitza visites guiades, xerrades, tallers i projeccions de documentals per abordar aquesta temàtica.

La proximitat als espais verds és indispensable per la nostra qualitat de vida, ja que redueix “l’efecte illa de calor” i n’augmenta el confort tèrmic, permet que a la fauna s’alimenti i hi trobi refugi per aquesta, controla les plagues, millora el paisatge urbà i proporcionen un entorn tranquil i relaxant.

És per això que l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu ha organitzat dues visites guiades a zones verdes de la ciutat per conèixer-ne millor els ecosistemes:

  • Divendres 27. Al Parc de la Ciutadella, el primer públic de Barcelona. A les 10.00 hores.
  • Dissabte 28. A la desembocadura del Besòs. A les 10.00 hores.

A més a més, la Xarxa d’Horts dels equipaments de Sant Andreu, juntament amb l’Aula Ambiental, fa una programació d’activitats trimestral sobre agricultura urbana. Aquesta tardor hi ha un cicle d’activitats sobre les llavors:

  • Dilluns 16 d’octubre: Xerrada ‘Què en sabem de les llavors?’, al Casal de barri Torre de la Sagrera de 17.00 a 19.00 hores
  • Dilluns 23: Taller ‘Com recollir, preservar i plantar llavors?’, a l’SCE La Lira de 18.00 a 19.30 hores.
  • Dilluns 6 de novembre: Projecció del documental ‘Seeds of freedom’, a Can Fontanet de 18.00 a 19.00 hores.

Per més informació, contacteu l’Aula Ambiental a través del seu web, del telèfon 699 90 23 59 o o al correu a santandreuambiental@bcn.cat.