Afectacions a la mobilitat per obres als carrers de Rubén Darío i Can Ros

26/09/2024 - 14:50

Una intervenció de reparació del paviment a Sant Andreu de Palomar i una altra de reurbanització al Congrés i els Indians causaran afectacions en aquestes vies.

Les obres que causaran menys afectacions seran la reparació del paviment del c. Rubén Darío, començarà dilluns 30 de setmbre i està previst que acabi divendres de la mateixa setmana, 4 d’octubre.

El tall de circulació es realitzarà a la cruïlla de c. Gran de St. Andreu amb c. St. Adrià, i es desviaran els vehicles pel c. Gran de St. Andreu – Riera de St. Andreu – c. Jorba – c. Montpeller – c. Vintró. El tram del c. Rubén Darío entre el c. Vintró i l’àmbit de les obres, restarà en atzucac. Es mantindrà sempre accés als pàrquings particulars del tram afectat per obres.

En canvi, la reurbanització del c. Can Ros començarà dilluns 7 d’octubre i està previst que s’allargui fins a la primera setmana d’abril de 2024, en diverses fases.

La secció dels carrers afectats per les obres és:

  • c. Can Ros: 1 carril en sentit descendent (cap a av. Meridiana), amb cordó de serveis a cada costat.
  • c. Pardo: 1 carril en sentit sortida ciutat, amb cordó de serveis altern, abans de cruïlla al costat mar, després cruïlla a costat muntanya.
  • c. Concepció Arenal: 2 carrils en sentit centre ciutat, amb cordó de serveis a cada costat
  • des del 21 d’octubre fins al final de les obres, a més, es tallarà el c. Can Ros a la cruïlla amb c. Pardo, i es desviaran els vehicles per c. Pardo – c. Escòcia – av. Meridiana – c. Concepció Arenal.

També hi haurà un tall de carrer a la cruïlla del c. Pardo amb c. Cardenal Tedeschini, i es desviaran els vehicles pel c. Cardenal Tedeschini – c. Riera Horta – c. Emili Roca – C. Escòcia – av. Meridiana – c. Concepció Arenal – c. Riera d’Horta. El c. Pardo es deixarà en atzucac entre el c. Cardenal Tedeschini i c. Riera d’Horta, fins a àmbit d’obra (c. Can Ros).