Entren en funcionament les noves consultes del CAP La Sagrera

02/10/2024 - 13:17

Les obres han permès ampliar les instal·lacions en 400 metres quadrats i guanyar 10 consultes, amb la construcció modular d’un nou edifici que ha permès ampliar la superfície del centre en 422 m2. La nova instal·lació està al c. Berenguer de Palou, 32, a 200 metres del CAP actual, en una parcel·la de titularitat municipal cedida al Departament de Salut.

Des d’aquest dimarts, 2 d’octubre, ja s’ha començat a realitzar atenció pediàtrica al centre, que també incorpora una sala polivalent amb capacitat de fins a 25 persones. Aquest espai servirà per poder realitzar les sessions clíniques per als professionals, així com les sessions grupals d’atenció comunitària a la població.

Properament també està previst traslladar-hi l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSiR) i l’atenció del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ).

El CAP La Sagrera, gestionat per l’Institut Català de la Salut, atén una població de 36.000 persones. Les obres d’ampliació han suposat una inversió total de 1.252.530 euros finançats, pel Servei Català de la Salut.