El Barcelona Districte Cultural ara també és sinònim d’arts visuals, cinema i pensament

03/10/2024 - 12:33

En l'edició d'enguany s'amplia la varietat de les propostes d'activitats gratuïtes, i que al districte podràs gaudir als centres cívics de Baró de Viver, Bon Pastor, Can Clariana i La Sagrera.

El cicle d’activitats es reformula per integrar en un sol projecte els quatre grans programes culturals dels centres cívics d’arreu de la ciutat, que són els següents:

  • Escena. Programa de teatre, dansa, circ i música. Hi haurà 30 propostes en directe en 36 escenaris repartits, i 230 funcions, sessions escolars i activitats complementàries pensades per a tots els públics. Del 9 d’octubre al 21 de desembre. Més informació en aquest enllaç.
  • Pantalla. La principal novetat és la incroporació del Petit Cineclub, amb programació específica per a la mainada. Amb el títol Imaginant futurs, hi ha haurà films sobre com evolucionaran i afectaran a la societat temes tan variats com l’emergència climàtica, les xarxes socials, les migracions, l’educació, la intel·ligència artificial o l’accés a l’habitatge. Del 17 d’octubre de 2024 al 29 de març de 2025. Cal reserva prèvia. Més informació en aquest enllaç.
  • Argumenta. Cicle d’onze xerrades per parlar sobre la idea d’emergència, tant en el sentit d’urgència com el d’irrupció. Des de l’octubre del 2024 fins al març del 2025.
  • Temporals. Selecció de propostes d’art contemporani, acompanyades d’accions, activitats i experiències artístiques participatives que fomenten la interacció entre l’artista i el projecte i el públic. A patir del mes de gener de 2025.

Si vols més informació del cicle, pots consultar el web del Barcelona Districte Cultural. I si vols saber específicament la programació dels centres cívics on es duen a terme les activitats, consulta els seus webs respectius: Baró de Viver, Bon Pastor, Can Clariana i La Sagrera.