Comença la 13a edició del Pantalla, amb projeccions per a petits i grans

18/10/2024 - 14:04

L’edició de tardor comença el 17 d’octubre del 2024 i s’acaba el 29 de març del 2025, amb una cartellera de produccions locals i internacionals triades pels centres cívics participants. En paral·lel, hi haurà El Petit Cineclub, l’espai del Pantalla amb films d’animació pensats especialment per a la mainada d’entre dos i deu anys.

La nova cartellera del circuit cinematogràfic del Barcelona Districte Cultural de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona presenta un ventall de films sota el títol “Imaginant futurs”: com serà el progrés social, com pot afectar l’emergència climàtica o l aimportància que adquiriraran les xarxes socials.

Al districte, el Pantalla es projecta al Centre Cívic Can Clariana Cultural i al CC La Sagrera – La Barraca. Consulteu els horaris i reserveu entrades gratuïtes de les pel·lícules als enllaços següents: Alis, As bestas, El triangle de la tristesa, Nomadland, Robot dreams, Sala de professors, The farewell i Utama.

Les sessions de cinema es complementen amb un seguit d’activitats complementàries com tallers, col·loquis, cinefòrums, debats i projectes treballats amb escoles i instituts. Per a més informació de tot el cicle i programació, consulteu el programa adjunt.

Sis propostes per als més petits de la casa

Pel que fa al PetitCineClub, la cartellera de la 13 edició del cicle la formen sis propostes que inclouen una combinació de llargmetratges i curts, dinamitzats, com sempre, per en Billy i la Milly Oncle.

Les projeccions seran al Centre Cívic Baró de Viver, al Centre Cívic Bon Pastor i al Centre Cívic Can Clariana Cultural. Consulteu els horaris i reserveu entrades gratuïtes de les pel·lícules als enllaços següents: El gat Tabby i altres històries felines, Animalades de cine, La revolta dels contes, La mama és pura pluja, Perdut i trobat i altres llibres voladors, Dúnia i l’eco del tambor.