Setmana d'intercanvi als casals de barri per fer conèixer activitats comunitàries

22/10/2024 - 12:10

Fins a aquest dissabte, 26 d'octubre, se sumen al projecte "De casal a casal, participa del sidral", amb més d'una trentena d'activitats i experiències per aprofundir en el coneixement mutu i reforçar el vincles entre els equipaments i amb les persones usuàries.

Durant la setmana els casals participants, que són 34 dels 44 que hi ha la ciutat, obren alguna de les seves activitats comunitàries a la resta. En total, s’han programat 45 activitats de tota mena: conta contes en anglès per a nadons de fins a 3 anys, un taller d’estiraments, una visita a un hort comunitari, la trobada per compartir sabers culinaris, una tarda de tennis taula, brodat creatiu o ioga, entre altres.

La xarxa de casals de barri de Barcelona la formen un total de 44 equipaments de proximitat distribuïts per la ciutat, que actuen com a promotors de la vida social i associativa, amb una mirada local, inclusiva i intergeneracional. La majoria els gestionen entitats o associacions del barri a través del model de gestió cívica d’equipaments. Al Districte de Sant Andreu n’hi ha quatre, que són els següents:

Pots obtenir més informació d’aquests equipaments al web dels casals de barri. També pots consultar el plànol dels equipaments i serveis del Districte de Sant Andreu.