El Bon Pastor celebra dos importants aniversaris amb una jornada festiva

22/10/2024 - 14:43

El barri celebra el 35è aniversari del centre cívic i el 20è de la biblioteca amb activitats gratuïtes per a tota la família el divendres 8 de novembre.

La vetllada, dinamitzada per Toni Cano, arrencarà a les 17.00 hores al Centre Cívic Bon Pastor (p. Robert Gerhard, 3-4) amb una xocolatada i tallers a la plaça. Tot seguit, es podrà gaudir d’una petita mostra dels diferents grups residents dels equipaments; castanyoles, play back, la coral, salsa, sardanes o cajón, entre altres. La festa finalitzarà amb un concert, protagonitzat per dos dels grups del barri: “el Crucero” i “Leyendas del Besós”.

La celebració dels 35 anys del Centre Cívic del Bon Pastor continuarà, a partir del 18 de novembre, amb una exposició commemorativa, amb un recull fotogràfic que recorre la història dels espais culturals del barri, vinculats al centre cívic, des dels inics fins a l’actualitat. A càrrec de Fernando Blaya i el centre d’estudis Vilabesòs, la mostra també recull imatges històriques que expliquen la transformació del Bon Pastor fins avui.

La celebració també commemorarà el 20è aniversari de la biblioteca, que recentment va incorporar el nom de l’oceanògrafa i biòloga Josefina Castellví a la denominació de l’equipament.