Premi solidaritat i cooperació internacional

04/10/2017 - 13:20

El Districte de Sant Andreu convoca el Premi a la solidaritat i cooperació internacional 2017

El Districte de Sant Andreu convoca el Premi a la solidaritat i cooperació internacional 2017.

El Consell Sectorial de la Solidaritat i Cooperació Internacional va decidir crear un premi amb l’objectiu que fos un reconeixement públic a la important tasca social que desenvolupen les entitats sense ànim de lucre i persones voluntàries del nostre districte.

Aquest premi va dirigit a les associacions,institucions i persones que duen a terme projectes que treballen per millorar les condicions de vida de les persones arreu del món. S’hi valoraran els projectes actuals i els resultats de la seva feina, fonamentada en la solidaritat i la cooperació internacional i, alhora, compromesa amb la ciutadania més vulnerable. El premi es dirigeix tant als treballs que s’hagin dut a terme durant l’any en curs o que encara s’estiguin desenvolupant i s’hi tindrà en compte el projecte i la trajectòria de l’entitat o persona.

Hi podran optar entitats, sense ànim de lucre, i persones del Districte de Sant Andreu, que presentin projectes i promocionin actes relacionats amb la solidaritat i la cooperació. La data límit per a la presentació de candidatures serà el proper 15 d’octubre. Els projectes s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció del Ciutadà del Districte de Sant Andreu.