Exhaurides les places per l'homenatge a Ignasi Iglésias

02/10/2020 - 09:28

Les mesures de prevenció de la covid-19 obliguen enguany a organitzar l'acte amb l'aforament reduït respecte al d'altres anys. L'espai al voltant de la tomba d'Ignasi Iglésias estarà envoltat per tanques i caldrà identificar-se per accedir-hi. Les persones que no s'hagin inscrit no podran participar en l'homenatge.

L’acte serà el proper diumenge 4 d’octubre a les 10 h i a les 11 h. Es realitzarà dues vegades perquè hi hagi més entitats que puguin participar-hi. Com a activitats destacades s’hi escoltaran diversos poemes llegits per Cristina Lanau i hi haurà parlaments de les persones representats de les institucions presents a l’acte.

Per tal de participar a l’acte, a més de la inscripció prèvia, és obligatori l’ús de mascareta i la signatura d’una declaració de responsabilitat amb què les persones que hi prenguin part asseguraran que no tenen símptomes ni han estat en contacte amb ningú que tingui covid-19. A més, caldrà mantenir la distància de seguretat en tot moment i tota la resta de mesures de prevenció de la covid-19.

També a causa de la pandèmia, enguany no es realitzarà la tradicional ballada de sardanes que es feia després de l’acte a la plaça de Can Fabra, organitzada pel Foment Sardanista Andreuenc.