#SatEspaiSegur reivindica el suport a la cultura en el nostre districte

02/10/2020 - 13:11

L'equipament reprèn l'activitat aplicant totes les mesures de seguretat i amb una programació que continua l'aposta pel públic familiar i els espectacles de dansa.

L’aposta per la cultura amb totes les mesures de seguretat és un dels eixos de treball del SAT! Sant Andreu Teatre per fer front a l’actual temporada d’arts escèniques. Des de l’equipament andreuenc, s’ha desplegat un seguit de mesures d’higiene i salut que, juntament amb el compromís dels espectadors, garantiran que el teatre segueixi essent un lloc segur. L’ús de mascareta serà obligatori per a totes les persones a partir de 6 anys durant tota l’estada al teatre. L’aforament serà limitat segons la normativa vigent. El teatre, la sala i la resta d’espais comuns, seran degudament desinfectats després de cada funció. Es posarà gel hidroalcohòlic a disposició dels espectadors. El teatre obrirà les seves portes amb temps suficient per evitar aglomeracions i tant l’entrada com la sortida es farà de manera esglaonada, seguint les indicacions del personal del teatre.

Les activitats pròpies del SAT! dirigides als infants que es proposaven al vestíbul abans i després dels espectacles o els col·loquis post-funció que s’oferien en acabar els espectacles de dansa estan cancel·lades temporalment.