Últim cap de setmana per gaudir de la Festa Major de la Trinitat Vella

29/05/2024 - 09:57

Fins al diumenge 9 de juny, el barri ofereix una intensa programació amb música, activitats culturals i molta festa. Consulta aquí les activitats!

Com cada any, l’avenç de la primavera ens porta a gaudir de la Festa Major de la Trinitat Vella. Del 31 de maig al 9 de juny, el barri serà una meravellosa eclosió de música, riures i cultura. Les entitats i els establiments comercials ens animaran a sortir de casa i viure amb tot el nostre grup d’amics desenes de propostes interessants i entretingudes.

L’epicentre de la festa serà la plaça de la Trinitat, on hi haurà mostra de tallers i espectacles durant tota la setmana. Enguany, la plaça Josep Andreu i Abelló acollirà una fira amb diferents paradetes per donar a conèixer iniciatives del barri.

El dissabte 8 de juny serà un dels dies amb més moguda festiva per tot arreu. Es farà la tradicional cercavila amb l’Escamot de la Santíssima Trinitat i la Colla de Gegants i Capgrossos amb el recorregut habitual. En aquesta ocasió, el Districte de Sant Andreu i les entitats han introduït mesures d’accessibilitat i s’oferirà un tram de silenci al carrer Mare de Déu de Lorda.

Aquest mateix dia, el 8 de juny, viurem la nit de l’orquestra amb molta ballaruca per a tot el veïnat i la gent que s’hi vulgui sumar. Des de l’organització es garantirà que tots els espais de festa, especialment els nocturns, siguin segurs i estiguin lliures d’agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

*Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major descarregant l’arxiu adjunt.