En aquesta ocasió en que les circumstàncies han estat poc favorables amb una pandèmia que tant ha condicionat les nostres vides, el Districte de Sant Andreu, amb l’OCC, ha volgut enllestir una programació musical nadalenca tal i com es feia a anys anteriors amb els intèrprets Laia Barberà, Clara Agustí, Natalia Borysiuk, Francina Moll, Mireia Puigmal i Elisabetta Renzi.
Per assistir-hi, cal fer reserva d’entrada en el següent enllaç.
Aquí et presentem les persones que oferiran el concert:
Laia Barberà de Luna és una jove arpista catalana de 21 anys que va començar els seus estudis de la mà de Teresa Espuny. Els continuà al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb les professores Maria Luisa Ibáñez i Marta Jarne i posteriorment a l’ESMUC. Actualment cursa estudis superiors a l’Escola Superior del Pais Basc (MUSIKENE), amb els professors Christine Icart, Julien Marcou i Bérengère Sardin. Des de l’any 2010 ha obtingut diversos obtenint diversos premis i ha estat guardonada amb el títol de la millor intèrpret de cordes polsades del 2013 i amb un 1r premi al Talent Individual dins de la categoria Jove del concurs BBVA 2017.
L’Orquestra Do d’acords s’integra en Integrasons, associació sense ànim de lucre destinada a organitzar, gestionar i promoure activitats d’integració social, cultural i comunitària, de sensibilització i de formació. El mètode d’ensenyament musical Integrasons, proposat pel músic i pedagog Pablo Persico, sorgeix de la combinació de tres camps vocacionals: el social, l’educatiu i l’artístic. Més de 2500 nens, nenes i joves han participat a través dels seus projectes. Integrasons ha realitzat més de 150 concerts i projectes pedagògics a Espanya, Itàlia, França i Argentina.
Pablo Pérsico va realitzar estudis de composició i direcció orquestral a la Universitat Catòlica Argentina i és Màster en Gestió Cultural per la Universitat Internacional de Catalunya. Ha treballat en projectes socials i educatius de la Fundació La Caixa, Ajuntament de Barcelona, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Vallès, Consorci Badalona Sud i altres. És creador del mètode d’ensenyament musical Integrasons i referent internacional en el model de creació musical comunitària i implementació de nous instruments.
L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria ha ofert més de 600 concerts i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música d’Espanya. També ho ha fet Europa, Centre i Sudamèrica, Líban, Tunísia i la Xina. Solistes de prestigi internacional han actuat en els seus concerts i ha enregistrat per a les Ràdios i Televisions d’Espanya, França, l’Argentina, Mèxic i Tunísia. També té gravats sis CD amb música inèdita, fonamentalment de compositors catalans. L’orquestra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i l’AIE.
Joan Pàmies va néixer a Valladolid, ciutat on va cursar els seus estudis musicals que més tard ampliaria a Brussel·les, Stuttgart i Madrid. La seva trajectòria professional s’ha projectat en les vessants de la interpretació instrumental, la docència i la direcció orquestral i coral. Fundador i director de l’Orquestra de Cambra Catalana, ha dirigit agrupacions corals, simfòniques i de cambra tant a Espanya com a l’estranger.