El Projecte escènic La Voz Ahogada presenta 'En Bangkok también hay ratas'

22/04/2024 - 12:28

La vibrant història dels moviments veïnals de la Barcelona dels seixanta pren vida en aquest projecte escènic innovador que combina teatre, projeccions visuals, música i humor.

“En Bangkok también hay ratas” ens transporta a través dels testimonis i les vivències de la Rosi i la Marí, dues dones migrades que van ser protagonistes dels moviments veïnals de la Barcelona dels seixanta. Aquesta fascinant obra, basada en relats reals de més d’una trentena de persones, ofereix un retrat vibrant de la memòria democràtica de les dones dels barris obrers.

Amb escenes que aborden la història de la immigració, les lluites veïnals i sindicals, i fins i tot la tancada de dones de Motor Ibèrica a l’església de Sant Andreu de Palomar, “En Bangkok también hay ratas” ressona com un testimoni profund de la lluita per les llibertats democràtiques, socials i nacionals.

L’espectacle ha estat guardonat amb el primer premi Filadora 2021 i inclourà un col·loqui posterior amb entitats vinculades del Bon Pastor i altres testimonis.

Centre Cívic Bon Pastor

Divendres 24 de maig

Horari: De 19.00 a 20.30 h.

Inscripcions: https://bonpastor.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=31&t=CE&f=A1

Innovació i accessibilitat:

  • Interpretació en llengua de signes.
  • Subtitulació en pantalla.