Inscripcions obertes als centres cívics del districte per als tallers intensius de juliol

07/06/2024 - 12:19

Què t'agradaria aprendre aquest juliol? Quatre cívics del districte ofereixen una programació intensiva prèvia a les vacances d'agost. Consulta aquí l'oferta!

S’acosta el final de curs i els tallers intensius de juliol són l’última oportunitat per experimentar i aprendre tot allò que t’ha quedat pendent durant l’any o bé per preparar l’estiu que ja és a tocar.

Anglès, italià o francès per viatjar, cuina a la fresca, postres estrella per nits de revetlla, cosir roba de bany, descobrir ciutats de cinema, observar el cel a l’estiu, pintar a l’aire lliure, fotografia de viatges, tocar en grup havaneres, valsos mariners i altres músiques, iniciar-se al paddle surf, treballar la ceràmica, aconseguir una esquena sense dolor, crear joies de resina, aprendre capoeira i tota mena de balls i danses, fer trapezi, cèrcol, teles, malabars… l’oferta formativa a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona és tan rica i variada com sempre!

Si bé alguns equipaments de la xarxa ja han obert el període d’inscripcions, la majoria s’hi posen entre la primera i segona setmana de juliol, com s’especifica al peu de la notícia.

Us podeu inscriure en línia als tallers desitjats des de l’aplicatiu de cada equipament, incloses les persones que tenen dret a tarifes reduïdes. En aquest cas, els documents sol·licitats s’hauran de presentar al centre abans de l’inici del taller.

En aquest enllaç trobareu una guia visual que explica pas a pas com inscriure’s per internet. No cal ni dir que les inscripcions també es poden formalitzar presencialment des de cada centre.

Que comenci l’estiu!

DATA D’OBERTURA DE LES INSCRIPCIONS ALS CC DEL DISTRICTE:

Dilluns, 03/06

CC Bon Pastor i CC Trinitat Vella.

Dilluns, 10/06

CC Baró de Viver.

Dilluns, 17/06

CC Sant Andreu

 

Aquest juliol, a CC Can Clariana Cultural, CC La Sagrera – La Barraca i CC Navas no hi ha oferta formativa.