Josep Madurell, campió mundial de tennis taula en la categoria de Veterans +85

16/07/2024 - 12:21

L'esportista barceloní, del barri del Congrés i els Indians, ha vençut al suís Horst Schwiegers per 3 sets a 0, un any després d'haver obtingut el campionat europeu.

Madurell, que pertany a l’Agrupació Congrés, ha fet història en guanyar l’or en la categoria de Veterans +85 al Campionat Mundial de Tennis Taula en la categoria de Veterans +85, celebrat a Roma. És la primera vegada que guanya aquest campionat.

Abans de vèncer Schwiegers, va vèncer en semifinals el també suís Horst Iffland per un altre 3 a 0, i en quarts de final el rival va ser el fins ara campió del món, l’alemany Siegfried Lemke, per un ajustat 3 a 2.

El juliol de l’any passat Madurell ja va obtenir el campionat europeu en la mateixa categoria, en aquell cas celebrat a Noruega. En els darrers anys, ja va quedar segon a Rimini (Itàlia 2022) i tercer a Budapest (Hongria 2019). També té 54 títols d’àmbit estatal, així com 56 títols de Catalunya i Barcelona.