L’Espai de Costura Lliure del Centre de Vida Comunitària participa en les Festes Majors de Trinitat Vella

05/06/2024 - 16:58

L'Espai de Costura lliure ha participat a les Festes Majors de Trinitat Vella amb la decoració de la Plaça. Gràcies a diferents retalls de tela de lycra, s'ha pogut guarnir la pèrgola del barri donant color. Ha resultat un projecte motivador, podent sentir-se part de les festes, generant xarxa amb les entitats del barri i les veïnes.

El divendres passat es va donar tret de sortida a les Festes Majors del barri. Així doncs, des de l’Espai de Costura del Centre de Vida Comunitària i el Banc del temps, que es reuneix al Centre Cívic, van decidir participar en les festes posant un toc de color a la Plaça. 

Amb la participació de la majoria de les persones que venen de manera regular a l’espai, vam poder omplir tota la pèrgola que hi ha a la Plaça de Trinitat Vella. 

A partir de diferents retalls de tela es van crear diferents motius abstractes i geomètrics que es transformen en estirar-los. Gràcies a les donacions d’una de les participants del grup, amb grans quantitats de tela de lycra sobrant de banyadors, el grup va tenir diferents idees i visions sobre com es podria vestir la plaça.

Ha estat un projecte motivador per a les persones que formen part de l’espai, on s’han hagut de posar d’acord per decidir com li donaven forma, sentint-se més a prop del barri, podent ser un petit granet de sorra a les Festes Majors del barri. A més de promoure la sostenibilitat al barri amb les creacions de teles reutilitzades que poden continuar tenint vida.   

Està clar que el resultat ha causat sensacions molt positives, tant per a les veïnes com per a les persones que formen aquest espai, on els vincles que es creen i la xarxa que es genera entre entitats del barri amb l’espai, enforteixen la identitat i el significat del grup. Esperem que tota aquesta energia i motivació continuï amb altres projectes que vagin engrescant l’espai.