Món Llibre arriba a la Biblioteca de Trinitat Vella

06/06/2024 - 12:27

El 15 i 16 de juny se celebra Món Llibre, el Festival literari per a infants i joves. Un portal per viatjar arreu del món, del temps i les emocions a través de les pàgines i les paraules!
El llibre es converteix en el nostre transportador de viatges literaris. I el festival Món Llibre 2024 n’és el portal principal, l’estació central. Un portal a l’accessibilitat per conèixer què hi ha més enllà dels nostres carrers, del nostre país o fins i tot del nostre món, i poder-ne imaginar altres.
Món Llibre té com a objectiu fomentar la lectura entre els més joves en un ambient festiu i familiar. La programació del festival és àmplia: tallers, espectacles teatrals, contacontes, espai de llibres, passi de pel·lícules…
Món Llibre se celebra a diferents espais del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i a les biblioteques Jaume Fuster i Trinitat Vella – José Barbero.

Aquestes són les propostes més destacades a  Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero:

El matí de diumenge 16 de juny la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero s’omplirà de rates entremaliades i de conills que esperen en el seu cau. També de música, de jocs, d’art i, és clar, de llibres! La Biblioteca ho té tot a punt per a un matí màgic i inoblidable!

Horaris de les activitats destacades:
Espectacle itinerant. “Rats”
Diumenge 16 de juny, a les: 11 h i a les 12.30 h

Espectacle amb música en directe, jocs de mans. “Contes en pijama”
Diumenge 16 de juny, a les 13 h

Espectacle. “Dins del cau del Tabalet”. A càrrec de companyia Farrés Brothers
Diumenge 16 de juny, a les : 11.15 h, 12 h, 12.45 h, 13.30 h i a les 14.15 h

Minilab. “Finestres al món”. A càrrec Maneno
Diumenge 16 de juny, a les 11.45 h

Consulteu tota la programació

 

Més informació