Vine a l'experiència comunitària 'Ripollet x Sant Andreu'

22/04/2024 - 12:35

El diumenge 25 de maig, la plaça de Can Fabra acollirà un joc col·lectiu de projecció i construcció del districte, amb la participació especial de José Antonio Delgado, performer, mediador i gestor cultural i educatiu.

“Ripollet x Sant Andreu” és una proposta per activar un joc col·lectiu d’exploració i construcció del districte de Sant Andreu, basat en l’aproximació al context històric, cultural, social i comunitari de Ripollet.

L’esdeveniment començarà amb una presentació performativa de l’experiència del projecte elaborat a Ripollet GRAU 0, seguit d’una jornada de convivència artística-comunitària. Mitjançant la participació activa dels assistents i entitats culturals i socials del territori es generarà una primera partida col·lectiva.

Aquesta experiència pretén ser un exercici lúdic-crític sobre la diversitat de realitats que conformen el paisatge humà, polític, social i territorial del barri de Sant Andreu. Entre tots els participants, es definiran els rols, objectius i la manera de jugar per repensar i construir col·lectivament Sant Andreu, establint una relació estreta amb l’ecosistema cultural i social del territori.

La cita tindrà lloc el pròxim 25 de maig en la plaça de Can Fabra, en horari d’11 a 13.30 h.  Recorda inscriure’t a través de la web del Centre Cívic Sant Andreu o presencialment el mateix dia a la plaça de Can Fabra. Us esperem!