Arriba la nova col·lecció de cromos del Districte de Sant Andreu

02/05/2022 - 10:29

Una nova eina educativa al servei de les escoles per treballar el vincle dels infants amb el seu entorn més proper.

Una nova eina educativa al servei de les escoles per treballar el vincle dels infants amb el seu entorn més proper.

El Mapa Barcelona+Sostenible és una eina digital que recull les iniciatives de la ciutat relacionades amb la sostenibilitat. Es pot consultar a través del seu web o de l’aplicació mòbil. Els punts estan relacionats amb categories i icones, distribuïts per barris i districtes. Podeu consultar-hi informació relacionada, itineraris, fotografies, relats i l’agenda d’activitats de la ciutat.

Ara, a més, gràcies a l’impuls de tres entitats que formen part del grup motor del Mapa B+S (Cooperativa RaonsEspai Ambiental Cooperativa i Rezero) aquesta informació s’ha materialitzat en forma de cromos al Districte de Sant Andreu. El projecte s’ha dut a terme amb la metodologia Aprenentatge Servei amb les escoles FEDAC Sant Andreu i Molí de Finestrelles.

El joc és senzill, els infants hauran de visitar els llocs del barri que apareguin en el seu cromo i contestar les preguntes que hi surten per aconseguir-ne més. Aquí podeu trobar més informació sobre el funcionament i els futurs punts de distribució dels cromos.

El dissabte 28 de maig s’està organitzant una passejada i punt informatiu obert a la ciutadania i professorat per conèixer l’eina de primera mà, com s’ha desenvolupat el projecte i els punts que en formen part. Aviat publicarem tota la informació.

Si tens dubtes o vols saber-ne més pots posar-te en contacte amb l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu a través del seu telèfon 650 976 171 o enviant un correu a santandreuambiental@bcn.cat.