Ja pots presentar els teus projectes i candidatures pels Premis Sant Andreu

28/07/2021 - 08:00

Societat. El districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats. Pots fer propostes fins el 15 d'octubre.

La resposta als reptes que la societat actual planteja no es poden donar de manera individualitzada ni des de projectes particulars. La millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes, i l’enfortiment de la ciutadania requereix respostes conjuntes i fer-ho així significa sumar per promoure, construir i facilitar respostes col lectives a problemes col·lectius. En aquest marc, el districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats, com a promotores d’accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental al nostre territori. Pots fer propostes fins el 15 d'octubre.

Enguany s’entregaran els premis corresponents a quatre categories:

Premi Sant Andreu al millor projecte d’entitats, destinat a premiar una iniciativa que tingui com a finalitat aconseguir un impacte positiu social, educatiu, cultural o ambiental per al veïnat del districte de Sant Andreu.

Premi Sant Andreu especial, enguany dedicat a una proposta per millorar o incentivar la lluita contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions envers les dones, i contribuir a la seva llibertat i igualtat d’oportunitats

Distinció personal, un reconeixement a la tasca d’una persona o grup de persones per la seva rellevància o interès públic, sempre que es desenvolupin de manera individual o col·lectiva en l’àmbit territorial del districte de Sant Andreu.

Distincions per aniversaris d’entitats, per a aquelles que es van crear fa 10, 25 i a partir d’aquest, cada 25 anys, i que celebren els aniversaris durant l’any 202 1.

Les persones o entitats participants només podran presentar la seva candidatura a una modalitat, amb excepció de la candidatura de distinció per aniversaris d’entitats, que pot concórrer amb altres categories.