L’Aula Ambiental és un punt d’informació i consultes on la ciutadania pot resoldre els seus dubtes al voltant de temàtiques ambientals.

Entenem la sostenibilitat com un concepte ampli que abraça la relació amb el nostre entorn natural i els seus recursos, però també la relació entre les persones que hi viuen. En aquest sentit, alguns exemples d’àmbits que treballem són: la mobilitat i l’espai públic, la gestió del verd i la biodiversitat, la transició i la pobresa energètica o la qualitat de l’aire i la gestió de l’aigua.

Podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 936 242 698 o a través del correu santandreuambiental@bcn.cat. També ens podeu visitar a l’Espai Via Bàrcino en aquest horari:

  • Matins (d’11 a 14h): Dimarts, dimecres i divendres
  • Tardes (de 16:30 a 19:30h): Dimarts i dijous

Les consultes poden ser tant individuals com a través d’una entitat.

  • Atenció ciutadana: resolem els dubtes concrets que podeu tenir i també orientem i informem sobre els recursos disponibles a la ciutat en matèria de sostenibilitat.
  • Assessorament i acompanyament a entitats: donem suport a les entitats que vulguin dur a terme accions per promoure la sostenibilitat, com per exemple activitats o ambientalització de festes i locals.