Vine a la festa d'inici dels treballs dels pisos ubicats a l'àmbit de la presó de la Trinitat Vella

29/09/2022 - 12:36

L'acte serà el dimecres 5 d'octubre i reunirà tot el veïnat que vulgui compartir la celebració i conèixer més detalls sobre el projecte.

Aquest dimecres 5 d’octubre a partir de les 17.30 h gaudirem d’una trobada amb el veïnat de la Trinitat Vella per celebrar l’inici de les obres dels habitatges previstos en l’àmbit de la presó de la Trinitat Vella. En aquests nous edificis es començaran a reallotjar les famílies residents en els edificis afectats per la renovació urbana de tota la zona.

La construcció prevista a partir d’aquest mes d’octubre permetrà avançar en la reparació d’un greuge històric per al veïnat del barri, oblidat durant molts anys. Després de molt de temps de no resoldre’s el futur de l’àmbit de la presó de Trinitat Vella, el govern municipal ha aconseguit tirar endavant la projecció d’aquests habitatges, que permetran començar a reallotjar el veïnat després de la signatura del conveni de presons.

L’acte previst per aquest dimecres dia 5 d’octubre inclourà activitats infantils, un concert i una xocolatada per a tothom!