Actuacions de manteniment als nostres barris

24/10/2022 - 12:32

S'inicien actuacions de manteniment d'edificis i espais públics que formen part del pla d'actuacions de manteniment i cura del nostre districte. 

Aquest mes d’octubre s’inicien les següents actuacions de manteniment d’edificis i espais públics que formen part del pla d’actuacions de manteniment i cura del nostre districte.

TRINITAT VELLA

Sanejat i repintat façanes principals de la Biblioteca de Trinitat Vella J.Barbero

Les obres consisteixen en la neteja, reparacions de manteniment d’elements de façana i repintat de dues les façanes principals, és a dir, les corresponents a la Olivera i al carrer de Torné. Els treballs s’executaran amb implantació de bastida modular, sense interferir en el funcionament habitual de la biblioteca

LA SAGRERA

Reforma i millora accessibilitat dels serveis del Centre Cívic de La Sagrera “La Barraca”

Es reformen els banys de la planta baixa i primera per dur a terme les actuacions necessàries per donar compliment als criteris d’accessibilitat universal. Les obres s’executaran en dues fases, abans i després de la Festa Major del barri per no destorbar els actes de la festa.

SANT ANDREU DE PALOMAR

Reparació del paviment de de la plaça Ramon Riera

Les obres consisteixen en l’enderroc del parterre, la retirada de vorada, l’enderroc de tot el paviment. S’instal.larà vorada nova, panot, bancs i dues jardineres per millorar l’espai d’estada.

Aquesta darrera intervenció forma part del projecte Cuidem Barcelona, que a través de les propostes rebudes per part de la ciutadania i els equips tècnics municipals va prioritzar les actuacions necessàries als diversos barris de la ciutat, referents a pavimentació, reparació de voreres, millores en escocells i gestió de parterres, entre d’altres.

En el cas de Sant Andreu ja s’ha actuat en diversos punts de la plaça Orfila, carrer Gran de Sant Andreu, carrer de Parellada o carrer Pare Sechi. També s’han realitzat millores de senyalització i pintures en tres punts de l’entorn de l’escola Fedac o s’ha realitzat el pintat del passadís interior que dóna accés al Casal de Gent Gran Mossèn Clapés, entre d’altres.

Per més informació del projecte Cuidem Barcelona al barri de Sant Andreu de Palomar podeu consultar aquí.