Vine a celebrar el lliurament dels nous habitatges públics i la reurbanització del Bon Pastor

11/11/2022 - 11:24

El divendres 18 de novembre celebrarem una festa veïnal en l'entorn dels nous habitatges públics i gaudirem d'activitats familiars i de xocolatada.

El divendres 18 de novembre celebrarem una festa veïnal en l'entorn dels nous habitatges públics i gaudirem d'activitats familiars i de xocolatada.

La festa amb el veïnat del Bon Pastor del proper divendres dia 18 de novembre començarà a les 15.30 h i comptarà amb activitats infantils, l’acte d’entrega de les claus dels nous habitatges i una xocolatada per a totes les persones assistents. Serà al carrer Salomó, en la nova placeta que s’ha obert amb la reurbanització de tot l’entorn.

En aquest 2022 es lliuraran 244 pisos, xifra amb la qual s’arribarà al total de 754 habitatges públics construïts dins del conjunt del projecte urbanístic. Les característiques d’aquestes noves edificacions són unes dimensions que van dels 60 als 90 metres quadrats i que compten amb aparcament soterrani. A més, la construcció dels habitatges d’aquesta quarta fase ha anat acompanyada de la urbanització de tot l’espai públic, que ha estat definit mitjançant la participació de les entitats del barri.

Amb aquesta fase finalitza el procés de reallotjament de tots els veïns i totes les veïnes afectades per la remodelació de les cases barates del barri del Bon Pastor. Ara bé, en superar aquest darrer tram del projecte encara quedarà pendent una fase que implica la construcció de quatre edificis més d’habitatge públic.