Escape Barri a la recerca de magranes curatives

29/03/2021 - 20:00

Amb l'objectiu de fomentar la participació veïnal i crear xarxa entre els barris, torna l'Escape Barri, un joc de pistes enllaçades entre els perfils d'Instagram d'una dotzena d'entitats i equipaments de Sants-Montjuïc. En aquesta segona edició, les persones participants han de trobar unes magranes curatives...

Diu el conte que una determinada varietat de magranes, pròpies del barri d’Hostafrancs, va ajudar a superar la gran pandèmia que va patir Barcelona al segle XV. Per jugar a l’Escape Barri 2021, n’hauràs de trobar les llavors conservades en algun indret virtual de Sants-Montjuïc al qual només arribaràs resolent els enigmes que t’aniran plantejant successivament una dotzena d’entitats de la Marina, Sants, Hostafrancs i la Bordeta la tarda de divendres 9 d’abril.

El joc comença a les 17 h al perfil de Sants 3 Ràdio. Per participar-hi, només has de tenir el teu propi compte d’Instagram. Podràs demanar pistes al web EscapeBarri.cat o per WhatsApp. Qui abans trobi les magranes curatives, després de superar totes les proves, s’endurà un val de 75 € a la FNAC. El segon premi és un altre val de 25 €. I entre tots els participants, se sortejarà un dinar per a dues persones al Restaurant Can Coca de Sants.

Organitzen: Sants 3 Ràdio, La Marina Viva i la Federació d’Hostafrancs

Amb la participació de:
Espai Jove La Bàscula
Espai Química Joves
Espai d’Adolescents La Clau
Esbart Ciutat Comtal
FAB Casa del Mig
Punt Multimèdia de la Marina
Comissió de Festes de la Rambla Badal, Parcerisa i Quetzal
AFA Joan Pelegrí

Amb el suport de la Unió d’Entitats de la Marina; el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; l’Ajuntament de Barcelona / Districte de Sants-Montjuïc; i la Diputació de Barcelona. Amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona i Airpharm.

Més informació