Nou espai familiar en xarxa

25/01/2022 - 17:28

Es tracta d'un espai per compartir una bona estona entre famílies amb infants de 0 a 3 anys, acompanyades per una professional, els divendres d'11 a 12.30 h al local de l'Associació de Veïns de Badal, Brasil i la Bordeta (carrer de Daoíz i Velarde, 32), dins del barri de Sants.

En aquest espai trobareu propostes pedagògiques de joc lliure i d’experimentació per als infants, a més del suport de la dinamitzadora professional. El servei és gratuït i obert a tothom. Per acudir-hi, només cal inscriure’s prèviament enviant un correu a dinamitzaciobadal@gmail.com, que és l’adreça de la Xarxa Badal de dinamització comunitària.

Aquest serà el segon espai familiar que estreni el barri de Sants-Badal aquest curs, després de la inauguració al setembre passat de l’Escola Bressol Municipal Els Gats, al carrer de Roger. Allà són professionals de l’Institut Municipal d’Educació qui dinamitzen l’espai, per al qual és necessària preinscripció. La proposta de la Xarxa Badal està més vinculada a l’acció comunitària, adreçada també al veïnat de totes les edats, que ha començat a desenvolupar al barri.