El carrers Creu Coberta i Galileu, tallats dissabte

05/05/2022 - 09:42

Amb motiu de la celebració de dues fires comercials de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i de l’Eix Sants-Les Corts, aquest dissabte 7 de maig, entre les 7.30 i les 23 h, restaran tancats a la circulació el carrer de la Creu Coberta i diversos trams dels carrers de Galileu, Rector Triadó i Torre d’en Damians.

A causa de la 15 Mostra de Comerç al carrer de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, es tallarà, de 7.30 a 23 h, la totalitat del carrer de la Creu Coberta, entre la plaça d’Espanya i el carrer Joanot Martorell, i el tram dels carrers del Rector Triadó i de Torre d’en Damians, comprès entre els carrers del Consell de Cent i Creu Coberta.

La Mostra de Comerç del Carrer Galileu de l’Eix Sants-Les Corts implicarà el tall del tram d’aquest carrer entre el passatge de Serra i Arola i el carrer de Can Bruixa ja al Districte de les Corts també de 7.30 a 23 h.

Tal i com ja és habitual, el carrer de Sants també es tallarà al trànsit un dissabte més de 10 a 21 h en el marc de l’Obrim carrers.

Si el dissabte us heu de moure per la zona, us recomanem fer-ho en transport públic, consultar amb antelació el servei d’informació de Transports Metropolitans de Barcelona i tenir presents el mapa i els horaris de les afectacions.