Aquesta primavera, aprèn de tot als centres cívics

07/03/2024 - 12:39

Música, idiomes, balls, arts plàstiques, manualitats, tecnologia, per a grans i petits... els centres cívics dels barris de Sants-Montjuïc ofereixen prop de 500 tallers diferents d'abril a juny. Aquests dies comencen les inscripcions per a nous talleristes, és a dir, persones que no estiguin fent ja cursos al mateix centre cívic. Tria i remena, però no badis que les places volen!

Els centres cívics Cotxeres de Sants i Casinet d’Hostafrancs ofereixen, conjuntament, del 8 d’abril al 15 de juny, 95 tallers de salut i creixement personal, 60 tallers d’idiomes, cinc tallers d’idiomes en línia, 49 tallers d’expressió plàstica, 41 tallers de dansa i expressió corporal, 31 tallers de recursos diversos des de la cuina fins a la jardineria, 15 tallers i visites d’humanitats i ciències socials, 12 tallers d’informàtica, 11 tallers creatius per a infants i una desena de tallers per a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Les inscripcions per a nous talleristes estan obertes des del 29 de febrer, així que algun dels tallers té ja les places exhaurides.

Al Centre Cívic Font de la Guatlla fan a partir del 2 d’abril 22 tallers d’activitats físiques que afavoreixen la salut, una dotzena de tallers d’expressió (teatre, dansa…), una desena de tallers creatius (dibuix, manualitats, fotografia…), set de recursos personals (cuina, memòria i autoajuda), cinc tallers de dansa per a infants i joves, quatre tallers de llengua i idiomes, dos en família. Les inscripcions s’obren el 18 de març.

El Centre Cívic El Sortidor ofereix 21 tallers trimestrals de cuina, a més de les cites puntuals del projecte A Taula! Però al centre cívic del Poble-sec també trobaràs 12 tallers de salut i creixement personal, una desena de tallers de creació artística amb diverses tècniques, cinc tallers per ballar, un taller de fanzines i un de fotobrodat feminista, que es fan entre el 15 d’abril i l’11 de juny. Per a nous talleristes, les inscripcions s’obren el 18 de març, com al veí Centre Cultural Albareda, que ofereix una desena de tallers de música, quatre tallers de salut i exercici físic, tres tallers per a dones, dos tallers de danses, dos tallers de creativitat i dos tallers infantils, entre el 15 d’abril i el 8 de juny.

El Centre Cívic Casa del Rellotge ofereix del 8 d’abril al 10 de juny nou tallers artístics i d’expressió, vuit tallers de salut i benestar, sis tallers monogràfics de manteniment de la llar o reparació d’electrodomèstics, sis més de creació en família, quatre tallers d’expressió corporal i moviment, dos tallers de circ, dos de fotografia i un taller de conversa en anglès. Les inscripcions de nous talleristes es fan del 18 de març al 2 d’abril, com al Centre Cívic La Cadena. A l’altre centre cívic de la Marina, en les mateixes dates, s’ofereixen 26 tallers de salut i benestar, vuit de música, pintura o teatre, quatre de dansa i moviment, un taller de xinès, un d’estimulació de la memòria (amb dos grups) i quatre tallers monogràfics de jardineria, costura o model en viu amb perspectiva cuir.