Barcelona Districte Cultural torna als escenaris

02/09/2020 - 11:49

El Casinet d'Hostafrancs i el Centre Cultural Albareda recuperen ara mitja dotzena d'espectacles teatrals i musicals del circuit Barcelona Districte Cultural que es van haver d'ajornar al març per l'estat d'alarma de la covid-19. A tota la ciutat són en total una trentena d'espectacles diferents, que es perllongaran fins al novembre, és a dir, que conviuran amb els del nou circuit de tardor que s’estrenaran a l'octubre.

La represa de l’activitat es farà sempre donant compliment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries. Per tal de poder complir amb aquesta normativa, és del tot imprescindible la reserva d’entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.

Aquests són els espectacles reprogramats a Sants-Montjuïc durant les properes setmanes:

Amb el nou circuit que començarà a l’octubre, el Barcelona Districte Cultural arriba a la vuitena edició i es consolida com una iniciativa cultural accessible i de proximitat, on tots els espectacles són gratuïts i s’adapten al públic adult i infantil. A les propostes escèniques de teatre, dansa, circ i música s’afegeixen les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure, i el cicle de cinema documental musical que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit. A l’octubre s’incorporen vuit centres cívics més a aquest circuit d’espectacles i un d’ells és la Sala Maremar, a la Marina.