Convocatòria de subvencions oberta fins dilluns

28/01/2022 - 21:20

Entitats. El termini per presentar telemàticament les sol·licituds de la convocatòria general s'ha prorrogat fins dilluns 31 a les 23.59 h.

Ateses les incidències intermitents que s'han produït en el portal de tràmits municipal durant la darrera setmana, el termini per presentar telemàticament les sol·licituds a la convocatòria general de subvencions municipals per a 2022 s'ha prorrogat fins dilluns 31 a les 23.59 h. La convocatòria compta amb 745.000 euros per a projectes als barris de Sants-Montjuïc.

Amb data del 13 de desembre de 2021, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022, amb prop d’un centenar de línies d’ajuts en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, les cures o la participació, a nivell de districte o de ciutat. Per optar a aquestes subvencions, s’ha de tramitar la sol·licitud de manera telemàtica, entre el 7 i el 31 de gener, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits. Per facilitar el procés, s’han ampliat les opcions d’identificació digital, que ara admet sistemes com l’IdCAT Mòbil o Cl@ve PIN. Ateses les incidències intermitents que s’han produït els darrers dies en aquest portal, el termini s’ha ampliat fins dilluns 31 a les 23.59 h.

Al web de l’Ajuntament podeu trobar la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès. El Districte de Sants-Montjuïc va organitzar dilluns 10 de gener una sessió informativa per acabar d’explicar tots els tràmits i la documentació necessària. Podeu consultar aquí la presentació que es va fer servir en aquesta sessió.