Convocatòria general de subvencions per al 2022

22/12/2021 - 17:20

Entitats. Les sol·licituds es podran presentar telemàticament del 7 al 27 de gener. Dilluns 10/01 a les 18 h hi ha una sessió informativa semipresencial al Districte de Sants-Montjuïc.

El 7 de gener comença el període de sol·licituds de la convocatòria general de subvencions municipals per a 2022, amb prop d’un centenar de línies d’ajuts en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, les cures o la participació, a nivell de districte o de ciutat. La convocatòria compta amb 745.000 euros per a projectes als barris de Sants-Montjuïc.

Amb data del 13 de desembre de 2021, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. Per optar a aquestes subvencions, s’haurà de tramitar la sol·licitud de manera telemàtica, entre el 7 i el 27 de gener, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits. Per facilitar el procés s’han ampliat les opcions d’identificació digital, que ara admet sistemes com l’IdCAT Mòbil o Cl@ve PIN.

Al web de l’Ajuntament podreu trobar la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès. Llavors, si encara us queden dubtes a resoldre, us podeu apuntar a la sessió informativa del Districte de Sants-Montjuïc, que tindrà lloc dilluns 10 de gener a les 18 h al Saló de Plens, per acabar d’explicar tots els tràmits i la documentació necessària.

En l’actual situació de pandèmia de covid-19, el format de la sessió serà híbrid: presencial i alhora telemàtic. Per assistir-hi presencialment, si us plau, envieu un correu electrònic avisant-ho a l’adreça dte03_personesiterritori@bcn.cat. Per connectar-vos-hi telemàticament, feu clic aquí.