40 preguntes a l'Audiència Pública

23/10/2020 - 16:30

Participació. Set persones hi han participat per videoconferència i tretze més han plantejat les qüestions a través del web Decidim.Barcelona.

El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha respost aquest dijous 22 d'octubre la quarantena de preguntes i demandes que el veïnat d'aquests barris ha plantejat a l'Audiència Pública. Set persones hi han intervingut a través de videoconferència, mentre que altres tretze van publicar prèviament les qüestions a la web de Decidim.Barcelona.

Seguint les resolucions i recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar el contagi de la covid-19, en aquesta Audiència Pública la ciutadania no ha estat present físicament al Saló de Plens. Les qüestions s’havien plantejat prèviament per escrit a la web de la sessió dins la plataforma municipal de participació Decidim.Barcelona, o bé s’han presentat en directe a través de videoconferència. Les persones que hi han participat per aquest canal també s’havien inscrit prèviament, fins a 24 hores abans de la sessió, per rebre l’accés i les instruccions per connectar-s’hi. Tothom ha pogut seguir en directe la sessió en vídeo, que ara també podeu tornar a veure en aquesta mateixa pàgina.

La sessió ha estat presidida per Neus Munté, presidenta del Consell Municipal de Districte. El regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, acompanyat dels consellers i conselleres del govern i la resta de grups municipals, ha estat l’encarregat d’anar donant resposta a la quarantena de qüestions plantejades des de quasi tots els barris del districte, des de la neteja del Parc de l’Espanya Industrial fins a problemes de convivència a la plaça de Las Navas, passant pel futur de l’Escola Can Clos. El veïnat ha agraït que l’eix de Sants i Creu Coberta es talli a la circulació els caps de setmana amb la iniciativa #ObrimCarrers, però també ha demanat millores a la mobilitat dels entorns i la pacificació d’altres carrers amb l’ampliació de voreres, per exemple, a l’avinguda de Madrid. També s’hi han respost preguntes o demandes sobre nous equipaments esportius, allotjament per a persones sense sostre, solars per a cohabitatge, l’accessibilitat al metro d’Espanya des de Creu Coberta, les obres del col·lector de Vila i Vilà o la capacitat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana per atendre la demanda creixent per part de la ciutadania, entre altres qüestions que podeu escoltar mirant el vídeo adjunt a aquesta notícia.