A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Petit Mercat de Mercats a la Marina!

09/05/2022 - 18:52

Alimentació. La primera edició d'aquesta versió reduïda de la fira Mercat de Mercats té lloc aquest cap de setmana, 13 i 14 de maig, de 10 a 22 h a la plaça de la Marina, just a sobre del mercat.

La primera edició d'aquesta versió reduïda de la fira Mercat de Mercats té lloc aquest cap de setmana, 13 i 14 de maig, de 10 a 22 h a la plaça de la Marina. Just a sobre del Mercat de la Marina, es podrà gaudir tant de tallers culinaris com d'espectacles d'arts de carrer per a tota la família, concerts en viu i actuacions de ball de jazz i flamenc. Hi haurà tapes, esmorzars de forquilla i barbacoes per cuinar els productes frescos comprats a les parades del mercat.

El producte de qualitat és el protagonista indiscutible d’aquesta fira, de la mà dels comerciants del Mercat de la Marina, que hi vendran fruites i verdures, llegums, especialitats, xarcuteria, bacallà, olives, pesca salada, peixos i carns. La fira comptarà amb un espai de barbacoes perquè els assistents puguin cuinar in situ els aliments frescos adquirits a les parades del mercat.

A la zona de restauració, els estands representatius de restaurants del barri oferiran tapes a 3 i a 5 euros. A més, els dos dies de la fira, entre les 10 i les 12 hores, hi haurà esmorzars de forquilla amb els típics “platillos” de mercat. També podreu participar en tot un seguit de tallers, showcookings i activitats musicals per a tots els públics que dinamitzaran la fira durant el dia.

Els infants també tindran el seu espai amb dinamització. Podran jugar amb material de cuinetes i dibuixar en una pissarra. A més, hi trobaran llibres i contes relacionats amb la cuina i la gastronomia en una caravana literària situada al costat d’aquest espai.

Aquesta és una versió reduïda de la fira Mercat de Mercats que té com a objectiu difondre l’alimentació de proximitat. Està organitzada per l’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal de Mercats, amb la col·laboració de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM). A la Marina, la primera edició del Petit Mercat de Mercats coincideix dissabte al matí amb la Festa de la Primavera que organitza la Unió d’Entitats als jardins de Sant Cristòfol.